Esteu aquí

El poliesportiu Salvador Gimeno incorpora noves sales i serveis d'última tecnologia

26/11/2019 - Esports

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha transformat el poliesportiu municipal Salvador Gimeno amb la posada en marxa de diferents espais i serveis que incorporen el màxim nivell de tecnologia i que permeten a les persones usuàries accedir a una nova manera de practicar fitness. Entre altres aspectes, s'ha incorporat nova maquinària que posa a Sant Joan Despí a l'avantguarda de la pràctica esportiva en aquest tipus d'instal·lacions.

Noves bicicletes de spinning

D'una banda, el poliesportiu compta amb una renovada sala de spinning: s'han substituït les bicicletes per unes de gamma alta de BH Fitness i s'ha incorporat una tarima perquè el terra estigui a dos nivells i, d'aquesta manera, millorar la visibilitat de les persones usuàries. A més, s'ha incorporat un software per donar suport tecnològic i audiovisual a les sessions de spinning. Mitjançant aquest software, el monitor pot dissenyar i personalitzar les sessions amb elements motivacionals de creació pròpia o classes disenyades pels millors instructors, amb vídeos de rutes ciclistes.

Sala boutique d'entrenament funcional

Al Salvador Gimeno també s'ha obert una nova sala boutique d'entrenament funcional, que es basa en la integració de tots els aspectes del moviment del cos a la rutina d'exercicis diaris. D'aquesta manera, no s'entrena un grup de músculs determinat, sinó que són rutines d'exercicis on s'entrena tot el cos en conjunt. L'entrenament funcional s'adapta a la forma física, edat i sexe, amb un nivell mig-alt d'intensitat.

La sala s'ha transformat amb el suport de la plataforma digital i interactiva Funxtion, un sistema que fa que l'entrenament sigui divertit, motivador, efectiu i accessible a qualsevol nivell de fitness.

Renovació de les màquines de fitness

Finalment, a la sala de fitness del Salvador Gimeno s'han substituït totes les màquines amb una gamma d'última tecnologia de la marca BH. A la zona de càrdio, s'ha augmentat el nombre de màquines, de forma que hi podem trobar 12 cintes de córrer, 6 elíptiques, 5 bicicletes estàtiques, 3 bicis estàtiques reclinables, 1 stepper, 1 elíptica de pas variable i 6 bicis de spinning. La gran novetat és la connectivitat d'aquestes màquines, que disposen d'una pantalla de 21" amb la qual la persona usuària pot tenir accés a tota mena de continguts i d'entreteniment en alta resolució via Internet, amb la possibilitat de fer rutes virtuals, navegar per Internet o veure televisió on line.

Per la seva banda, les noves màquines de musculació també tenen connectivitat, el que els permet facilitar informació del treball realitzat i que les persones usuàries puguin consultar la seva rutina la seva rutina i acumular la seva càrrega de treball a través d'una app.

Aposta municipal pels equipaments esportius

Amb aquesta actuació conclou l'ampliació i millora del poliesportiu Salvador Gimeno, on en el darrer any s'ha construït un volum exterior que ha permès incrementar la sala de fitness i crear una nova sala d'activitats dirigides. Properament, també estan previstes millores al poliesportiu Francesc Calvet, amb la renovació els aparells d'Indoorwalking, la redistribució de la sala de màquines i la creació d'una sala d'entrenament funcional similar a la del Salvador Gimeno.

Al marge d'aquestes actuacions, l'Ajuntament de Sant Joan Despí també ha dut a terme altres inversions per mantenir el nivell d'alta qualitat dels equipaments esportius de la ciutat, amb la finalitat de potenciar la pràctica de l'esport. En aquest sentit, al llarg d'aquest any també s'ha executat la renovació de la instal·lació elèctrica del camp municipal de futbol del Barri Centre; la construcció de quatre noves pistes de pàdel, rla enovació del paviment i il·luminació de la pista de tennis i la instal·lació d'un nou sistema de control d'accessos a Tennis Despí; i la reforma i ampliació de vestidors, la instal·lació de nova gespa artificial, la renovació i ampliació de seients de la graderia, i la renovació del sistema d'il·luminació del camp municipal de futbol de Les Planes.