Esteu aquí

El poliesportiu Francesc Calvet comptarà amb dues pistes de pàdel més

Se sustituirá el césped artificial de las pistas actuales
En rojo, ubicación de las nuevas pistas

22/03/2017 - Esports

Dilluns 6 de març van començar les obres d’ampliació i millora de la zona de pàdel del poliesportiu municipal Francesc Calvet. En concret, es faran dues pistes noves i es canviarà la gespa artificial de les tres actuals.
L’oferta de pàdel es veurà, doncs, incrementada amb cinc pistes de gran qualitat.

Actualment hi ha 140 usuaris que disposen de l’abonament Despí Plus, que dona dret a fer ús del servei de pàdel en qualsevol moment i amb preferència de reserva de pista, tot i que els 9.300 abonats als poliesportius municipals poden afegir-se puntualment a fer ús del servei abonant un petit suplement. També s’imparteixen classes de pràctica d’aquest esport, tan individualment com en grup.

Les persones no abonades als poliesportius també tenen l’opció de practicar pàdel, tot abonant de manera puntual el lloguer de la pista i la il·luminació si fós necessària. També hi ha la possibilitat de llogar les pales de pàdel en cas de no disposar-ne.

A la recepció del poliesportiu Francesc Calvet hi ha una llista, on qui vulgui es pot inscriure i posar les seves dades per tal de contactar amb altres persones o parelles i poder jugar partits.

L’oferta pública per practicar aquest esport es complementa amb les nou pistes de pàdel de què disposa el Tennis Sant Joan Despí. En total, la ciutat passarà a disposar de 14 pistes per donar sortida a la creixent afició per aquest esport.