Esteu aquí

Eleccions 28M: Oberts amb normalitat tots els col·legis electorals a Sant Joan Despí

28/05/2023 - Eleccions

Els nou col·legis electorals de les eleccions municipals a Sant Joan Despí han obert amb normalitat i ja recullen els vots dels electors i electores de la ciutat que escolliran els 21 regidors i regidores del Ple municipal per als propers quatre anys. 

A les 9 del matí han obert tots els col·legis electorals de Sant Joan Despí. Prèviament, s'han constituït les 53 meses electorals on hi ha les urnes per dipositar el vot.

Els col·legis electorals estaran oberts fins a les 20 hores. Per a exercir el dret de vot, cal identificar-se amb el Document Nacional d'Identitat (DNI), amb el passaport (amb fotografia) o amb el permís de conduir (amb fotografia).

Les electores i electors poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el col·legi electoral on els pertoca votar. També poden consultar-ho en aquest enllaç.

Avui diumenge 28 de maig, un total de 26.017 electors i electores de Sant Joan Despí estan cridats a les urnes per participar a les eleccions municipals. Als comicis s'escolliran els 21 regidors i regidores que integraran el Ple municipal durant els propers quatre anys i que elegiran l'alcalde o alcaldessa de la ciutat. 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí informarà de la jornada electoral, dels avanços de participació i de l'escrutini al web municipal www.sjdespi.cat i a les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram). El primer avanç de participació serà a les 14 hores i el segon, a les 18 hores.