Esteu aquí

Eleccions 14F: Constituïdes les 51 meses electorals de Sant Joan Despí

14/02/2021 - Eleccions

Els nou col·legis electorals de Sant Joan Despí per a les eleccions al Parlament de Catalunya estan en funcionament amb la totalitat de les meses constituïdes, un total de 51. Tret de dues meses que han registrat un retard, tota la resta estaven constituïdes a les 9 del matí.

A Sant Joan Despí, un total de 25.441 electors i electores estan cridats a participar en les eleccions al Parlament. L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha desplegat un ampli dispositiu amb mesures de prevenció i higiene perquè els col·legis electorals siguin espais segurs, tant per a les persones que van a votar com per a les persones que configuren les meses electorals i per al personal de suport. Es recomana portar el vot des de casa, tot i que als centres de votació hi ha paperetes i cabines.

Durant la jornada electoral, a través de la web municipal podreu fer el seguiment dels avanços de participació (a les 13 i a les 18 hores) i de l'escrutini a la ciutat (a partir de les 20 hores). El seguiment de la jornada electoral també es pot fer a través de les xarxes socials municipals a Facebook i Twitter.