Esteu aquí

25.355 santjoanencs i santjoanenques convocats a les eleccions generals del 28 d'abril

26/04/2019 - Eleccions

Un total de 25.355 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despítenen dret a vot en les eleccions a les Corts Generals que se celebren el diumenge 28 d'abril. En aquests comicis, a la circumscripció de Barcelona hi concorren 14 candidatures.

Durant la jornada electoral, a Sant Joan Despí hi haurà instal·lats 9col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat i que són els habituals dels darrers comicis (consulta el mapa dels col·legis electorals).

Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 a les 20 hores del diumenge 28 d'abril. Els electors poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el local electoral on els pertoca votar. També poden fer la consulta en aquest enllaç.

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

La web municipal www.sjdespi.net informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.

Més informació a http://www.sjdespi.net/wca/ajuntament/eleccions/generals-2019