Esteu aquí

Uns 280 alumnes de segon de primària de Sant Joan Despí treballen les danses tradicionals

31/05/2023 - Educació

Uns 280 alumnes de segon d'educació primària dels centres educatius de Sant Joan Despí han treballat al llarg d'aquest curs escolar les danses tradicionals i la música en el marc del programa Edudansa. La cloenda del programa ha estat una trobada on tot l'alumnat participant ha dansat i ha mostrat els coneixements adquirits durant el curs.

El programa Edudansa és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Joan Despí i del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat V. El programa vol aprofundir en el treball de la dansa i de la música dins de les aules. Mitjançant la dansa, l'alumnat treballa l'expressió amb el cos, el ritme, la musicalitat i, a la vegada, fa treball en grup i enforteix els vincles d'amistat.

El 29 de maig ha tingut lloc la cloenda del programa Edudansa 2022-2023. Al voltant de 280 alumnes de les set escoles d'educació primària de la ciutat han mostrat els seus balls en una trobada a la plaça del 8 de Març. Han ballat danses tradicionals catalanes com Patatuf, L'Indiot, El Rogle i Ball de Gitanes i han acabat amb una ballada conjunta de la cançó Mirall de pau.