Esteu aquí

La Torre de la Creu obre les portes com a Escola d'Idiomes Moderns

La Torre de la Creu, seu de l'Escola d'Idiomes Moderns

28/06/2015 - Educació

La Torre de la Creu, nova seu de l'Escola d'Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat de Barcelona, ha obert les portes per informar la ciutadania sobre els cursos d'anglès, francès i alemany que començaran la propera tardor. La nova escola preveu iniciar el curs amb 32 grups de diferents nivells, el gruix dels quals seran els d'anglès.

El personal de l'EIM informarà sobre els cursos i començarà a programar les proves de nivell amb l'objectiu d'iniciar la matrícula a mitjan juliol. L'horari d'atenció al públic serà de 10.30 a 14 i de 16 a 20 h de dilluns a dijous, i de 9 a 14 h els divendres.

L’EIM ha previst iniciar el curs 2015-2016 amb 32 grups (28 d’anglès, 2 de francès i 2 d’alemany). En aquesta primera fase, s’oferiran cursos d’anglès de tots els nivells, des de l’A1 fins al C1.2., mentre que d’alemany i francès s’impartirà el nivell A1. De fet, la Torre de la Creu serà una nova seu, la de referència al Baix Llobregat, de l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona, ja que a més d’acollir l’Escola d’Idiomes Moderns, també impartirà cursos d’Els Juliols de la UB. El primer tindrà lloc del 13 al 17 de juliol amb el curs Sant Joan Despí, vila del Modernisme. Ara per ara, la Universitat de Barcelona està ultimant els treballs de condicionament per adequar la casa als nous usos que tindrà a partir de la propera tardor.

La ciutadania de Sant Joan Despí gaudirà de preus reduïts en la matrícula, com qualsevol membre de la comunitat UB, i a més s’oferiran quatre beques a alumnes de més de 16 anys amb dificultats econòmiques especials. Amb l’obertura d’aquesta escola d’idiomes la ciutat continua donant les passes per posar a l’abast de la ciutadania l’aprenentatge d’idiomes, especialment de l’anglès. De fet, potenciar l’anglès és una de les prioritats de l’Ajuntament que ara fa cinc anys va engegar el projecte Sant Joan Despí, ciutat plurilingüe. Des de llavors, les activitats en anglès i altres idiomes s’han potenciat i s’han estès a tots els àmbits de la ciutat amb grups de conversa, casals, campus, xerrades, etc.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns i dimecres, de 13.30 a 21 h, dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 i de 16 a 21 h, i divendres de 13.30 a 20 h

MÉS INFORMACIÓ trucant al telèfon: 93 477 32 35.