Esteu aquí

Els premis de reconeixement als bons resultats acadèmics i a l'excel·lència posen en valor l'esforç de l'alumnat

Els guardonats mostren orgullosos els seus reconeixements

05/07/2017 - Educació

Acaba el curs i arriba el moment de recollir els fruits. L'acte de reconeixement als bons resultats acadèmics i el premi d'excel·lència a l'alumnat de secundària (obligatòria i postobligatòria) que s'han lliurat ahir dimarts a la tarda  n'és un bon exemple.

L'Àrea de Serveis a la Persona ha estat escenari de l'entrega dels premis d'excel·lència educativa; el reconeixement als bons resultats acadèmics i el lliurament dels diplomes de les estades lingüístiques a l'estranger. Tres reconeixements que volen posar en valor la feina i l'esforç que fa l'alumnat de secundària en el marc del projecte educatiu de ciutat.

Així, es van lliurar quatre premis d'excel·lència a l'alumnat de 4t d'ESO, 2n de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior que ha tret una nota de més d'un 9, i 23 reconeixements als bons resultats acadèmics de l'ESO, batxillerat i cicles formatius mitjà i superior dels instituts Francesc Ferrer i Guàrdia, Jaume Salvador i Pedrol, l'Ateneu Instructiu i el Gran Capità. A més, es va aprofitar l'acte per lliurar tres beques d'estades llingüístiques que han aconseguit tres alumnes perquè millorin l'aprenentatge de l'anglès.

L'alcalde, Antoni Poveda, va destacar durant la seva intervenció que tot i que l'Ajuntament de Sant Joan Despí no té competències en matèria d'educació “realitzem, des de fa molts anys, projectes complementaris per garantir la igualtat d'oportunitats que ajudin a millorar la qualitat educativa dels nostres alumnes. Actuacions que no podrien fer sense la col·laboració i implicació dels centres educatius”.