Esteu aquí

Del 19 al 27 de juny, període de preinscripció al Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol

La formació, indispensable per millorar el futur laboral

15/06/2017 - Educació

Aprendre anglès, formar-se en informàtica, ampliar estudis, preparar-se per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior... són només algunes de les opcions que ens ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol que del 19 al 27 de juny obre el període de preinscripció als nous estudiants.
En els darrers anys, aquest centre educatiu ha anat ampliant les possibilitats d’estudis per donar més servei a la ciutadania. Així, en l’àmbit de les llengües, a més de castellà (també fan la preparació per al test de nacionalitat) i català, l’escola ofereix tres nivells d’anglès (A1, A2.1 i A2.2).

Inserció laboral
Força interessant és l’oferta d’estudis formativa i d’inserció laboral que proporcionen els cursos de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, l’accés a la universitat per a persones més grans de 25 i 45 anys o el curs per assolir el graduat en secundària. L’actual mercat laboral requereix de noves acreditacions per poder accedir a molts llocs de treball, i és per això que l’escola posa a l’abast dels i les estudiants un atapeït programa formatiu d’informàtica amb ensenyaments per obtenir el COMPETIC inicial, l’1, el 2 i el 3. A més d’aquests estudis, el centre continua oferint formació en ensenyaments inicials i bàsics adreçats a persones que volen adquirir els coneixements inicials de lectura, escriptura i càlcul, o que els volen millorar i consolidar.

Consulteu l'oferta completa d'estudis aquí: