Esteu aquí

Constituïts els consells d'Infants i d'Adolescents del curs 2021-2022

24/11/2021 - Educació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha constituït una nova promoció dels consells d'Infants i d'Adolescents, els corresponents a aquest curs 2021-2022. Tots dos consells són uns òrgans consultius i de participació amb l'alcaldia que serveixen per conèixer les idees, inquietuds i propostes de la infància i l'adolescència de Sant Joan Despí. 

El Consell d'Infants està format per alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat. El curs passat, el consell va treballar propostes sobre la igualtat de gènere i sobre la gestió de residus i el reciclatge. El nou Consell d'Infants 2021-2022, el 16è des de la seva creació, ha rebut de l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, l'encàrrec de treballar propostes sobre el disseny dels parcs, la navegació segura a les xarxes socials, l'emergència climàtica i les eines per prevenir la violència. També reflexionaran sobre com imaginen el Sant Joan Despí de l'any 2050.

Per la seva banda, el Consell d'Adolescents està integrat per alumnat de 2n i 3r d'ESO dels centres d'educació secundària de Sant Joan Despí. El curs passat, van treballar sobre les fake news i sobre el canvi climàtic. A més, van fer un concurs per escollir el nou logotip del consell, que està protagonitzat per un altaveu que simbolitza com aquest òrgan dona veu al col·lectiu d’adolescents. Per aquest curs 2021-2022, l'alcaldessa Belén García ha demanat al Consell d'Adolescents que aporti idees sobre diferents temes com la violència masclista o el paper de la política per a les generacions joves i continuar treballant sobre el canvi climàtic. Aquesta és la quarta promoció del Consell d'Adolescents. 

"Compto amb el Consell d'Infants i amb el Consell d'Adolescents per millorar la ciutat amb les seves propostes i la seva mirada", ha explicat l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García.