Esteu aquí

Programa de formació en gestió de magatzems i de residus per a joves d'entre 18 i 29 anys

Els ajuntaments de Sant Joan Despí i de Sant Feliu de Llobregat posen en marxa un nou programa de formació professionalitzadora adreçat a joves d'entre 18 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant. El programa ofereix formació en gestió de magatzems o en gestió de residus, amb l'obtenció d'un diploma, orientació laboral i seguiment individual.

El programa, denominat Joves en acció, compta amb 40 places, entre Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat. Per a participar-hi, cal complir els següents requisits: tenir entre 18 i 29 anys; estar donat/da d'alta com a demandant d'ocupació no ocupat/da o millora d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya; estar inscrit/a i ser beneficiari/ària de garantia juvenil; i no estar treballant ni estudiant.

Les persones interessades poden optar per un d'aquests dos cursos: gestió de magatzem (organització d'un magatzem, sistemes i processos logístics, control d'estocs, carnet de carretoner...) o gestió de residus (reciclatge, tractament de residus municipals i industrials, economia circular...) 

La formació combina part teòrica i part pràctica. A més, inclou orientació per acompanyar en la inserció laboral de les persones participants -adjudant-los a trobar feina- i seguiment individual. 

Les persones interessades han de fer la inscripció a través d'aquest formulari. Per a més informació, cal adreçar-se a Promodespí, al telèfon 93 480 80 50 (extensió 1299).

El projecte Joves en acció vol millorar l'ocupabilitat i promoure la inserció laboral del jovent a través d'una formació professionalitzadora, de l'experiència professional i de l'adquisició d'hàbits i de competències. 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, pel Ministeri de Treball i Economia Social i pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.