Esteu aquí

Tapes amb producte fresc del Parc Agrari al QuintoTapa de Sant Joan Despí

Del 7 al 24 de març, un total de 16 bars i restaurants de la ciutat ofereixen tapes amb productes de proximitat i de temporada en el marc del QuintoTapa de Sant Joan Despí, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament i per l'Associació de Gastronomia i Turisme per promocionar la riquesa de la gastronomia local i comarcal.

Aquesta ruta gastronòmica ens proposa degustar als establiments adherits una tapa KM0 (3,5 €) i, en alguns casos, també tapa de la casa (3 €) amb un quinto ECO, un refresc o aigua. Faves, hamburgueses, trinxats, broquetes, botifarra, sandvitxos, tacos, quesadilla, bunyols, migues, carxofa, croquetes són alguns dels plats del QuintoTapa de Sant Joan Despí. Podeu consultar totes les tapes i els bars que hi participen en aquesta guia que també trobareu als establiments participants i en equipaments municipals.

Participar-hi té premi

En el marc del QuintoTapa s'ha organitzat un concurs per escollir les millores tapes i el millor cambrer o cambrera. Per participar-hi, només cal recollir un Tapaport als establiments participants i omplir els segells cada vegada que es consumeixi una tapa. Amb el Tapaport podem optar a aconseguir el Tapaport Or (xec regal de 300 euros) i el Tapaport Argent (xec regal de 100 euros).

Tots els xecs regals es podran gastar als establiments de restauració que han participat en la primera edició d’aquesta ruta gastronòmica. A més, també hi haurà un premi al milllor cambrer o cambrera i un premi a la millor fotografia que es publiqui a la xarxa social Instagram amb les etiquetes #quintotapa i #quintotapasjd. En aquest cas, el premi serà un xec regal de 60 euros que es podrà gastar també en consumicions.

Més informació a Guia QuintoTapa 2019