Esteu aquí

L'Ajuntament reconeix la tasca de les persones emprenedores de la ciutat

Els emprenedors amb l'alcalde i el regidor de Promoció Econòmica
Mònica Mendoza durant la seva intervenció
Les 26 empreses creades en aquest temps han estat ateses al Punt d'Assessorament i Suport a l'Empresa que des de Promodespí ofereix una atenció personalitzada als que vulguin desenvolupar el seu projecte professional. Aquest 2016, aquest servei municipal ha atès 95 persones.

Durant la seva intervenció, Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, va ressaltar la iniciativa dels emprenedors que "malgrat els entrebancs de la crisi, han continuat endavant. Podem estar molt orgullosos de l'aposta que fa Sant Joan Despí en matèria d'ocupació i emprenedoria des de fa molts anys, amb iniciatives com els tres centres d'empreses que hi funcionen a la ciutat. Aquest acte vol posar en valor la feina feta". Mònica Mendoza, experta en assessorament a empreses i autora, entre d'altres, del llibre Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores, va fer la conferència Relació entre motivació i vendes per posar en valor , una sessió de motivació extra per als emprenedors que acaben d'iniciar els seus projectes.

Les iniciatives per donar suport als emprenedors van més enllà de l'assessorament ja que l'Ajuntament també ofereix espais, els Centres d'Empreses, on puguin començar a desenvolupar el seu negoci. En l'actualitat hi ha tres centres d'aquests tipus amb 23 espais amb una ocupació d'aproximadament el 90%. L’Ajuntament de Sant Joan Despí forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, que l’any 2015 va ajudar a la posada en marxa de 3.817 empreses i va assessorar a gairebé 30.000 persones.