Esteu aquí

Creades a la ciutat 55 noves empreses amb el suport i assessorament de l’Ajuntament

Els emprenedors van rebre el reconeixement municipal per la seva empenta
L'alcalde va qualificar els emprenedors com a 'col·lectiu fonamental per a la societat'

Un total de 55 noves empreses s’han creat durant els anys 2014 i 2015 amb el suport del servei d’assessorament a emprenedors del departament de Promoció Econòmica municipal.
L’Ajuntament, amb la presència de l’alcalde Antoni Poveda, va voler retre ahir dimarts un reconeixement a aquestes persones que han tirat endavant els seus projectes empresarials, que han suposat la creació de 72 nous llocs de treball.

En aquest acte de reconeixement, l’alcalde va qualificar els emprenedors com un col·lectiu fonamental per a la societat i va valorar molt positivament la vostra empenta i valentia, la força per portar endavant un projecte. La nostra feina des de l’Ajuntament, en aquest sentit, és estar al costat de les persones que volen formar la seva pròpia empresa.

Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament es facilita, a més d’assessorament i suport tècnic, els tràmits per a la posada en marxa de l’empresa a través del Punt PAE (Punt d’atenció a l’emprenedor) i, properament, de la Finestreta Única Empresarial, on es podran fer tramitacions telemàtiques de les empreses, com altes, per exemple. D’aquesta manera es facilita el tràmit entre administracions, bàsic per la creació d’empreses de forma directa.

L’Ajuntament ja fa anys que va posar al servei dels emprenedors els vivers d’empresa. El pioner va ver al 1999 al Centre Miquel Martí i Pol i desprès van venir el Centre d’Empreses Jujol a la casa Rovira (2011) i el de la Fontsanta, sota l’escola bressol El Gegant del Pi (2012).