Esteu aquí

Aprèn els secrets de la bona cuina a l'Espai gastronòmic Foodieslab

L'Espai gastronòmic Foodieslab del Mercat Municipal del Centre endega una nova temporada de tallers on podrem aprendre els secrets de la bona cuina i conèixer noves tendències en el món de la gastronomia. Des del mes d'octubre fins al desembre el Foodieslab ha programat una quinzena de tallers.

Es tracta de tallers de dues hores de durada i que van a càrrec de destacats restauradors. El preu de cada taller és de 12 euros.

Durant aquest mes d'octubre, el Foodieslab ens ofereix tallers de tapes vegetarianes, coques salades i dolces, arrossos i, coincidint amb la setmana de la Castanyada, un taller de panellets i castanyes.

Al novembre, podrem aprendre a elaborar plats de la cuina grega, receptes de bacallà, de dolços del món, tapes asiàtiques, plats de cullera o berenars saludables, i també sabrem com treure el màxim profit dels aliments.

I al desembre tindrem els dos últims tallers de la temporada: aperitius d'alta cuina i receptes per al menú de Nadal.

Les inscripcions als tallers es fan al Centre Jujol-Can Negre (pl. Catalunya, s/n - tel. 93 373 73 63).

El Foodieslab és una aula d'aprenentatge i formació ubicada al Mercat del Centre i dotada d'una zona per cuinar i d'una gran taula que facilita la proximitat i la participació de les persones que fan els tallers.
 

PROGRAMACIÓ FOODIESLAB OCTUBRE-DESEMBRE 2019