Esteu aquí

Sant Joan Despí encén aquest dimecres els llums de Nadal amb cercavila, xocolatada i animació infantil

Sant Joan Despí celebrarà aquest dimecres 27 de novembre la gran festa d'encesa de la il·luminació nadalenca, un acte que dona el tret de sortida a la campanya comercial i festiva de Nadal, que es prolongarà fins a l'arribada dels Reis Mags.

La il·luminació nadalenca omplirà de caliu els carrers, places i equipaments de la ciutat. El moment màgic de l'encesa oficial tindrà lloc aquest dimecres amb dues festes als eixos comercials dels barris de les Planes i del Centre.

Al barri de les Planes, la festa d'encesa de la il·luminació nadalenca es farà al carrer John F. Kennedy, davant la plaça d'Antonio Machado, al costat del Mercat de les Planes. La festa començarà a les 17.15 h amb un espectacle d'animació infantil de la companyia Bufanúvols. A les 18.00 h es farà l'encesa dels llums i després hi haurà xocolatada infantil i cercavila de llum i color.

Al barri Centre, la festa d'encesa dels llums de Nadal es farà a la plaça de l'Ermita, prop del Mercat del Centre. A les 17.30 h hi haurà espectacle d'animació infantil amb la companyia Jordi Tonietti. A les 18.30 h es farà l'encesa i a continuació hi haurà xocolatada infantil i cercavila d'elements de llum i color.

L'encesa de la il·luminació nadalenca dona inici a la campanya comercial i festiva de Nadal a la ciutat. Aquest any, la campanya comercial municipal té com a lema 'Aquí Comerç', amb una imatge gràfica conjunta amb els municipis veïns de Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, en la línia del treball supramunicipal que les tres ciutats fan per a la promoció del seu teixit comercial.

Amb la il·luminació dels carrers, Sant Joan Despí dona la benvinguda al Nadal que, un any més, portarà a la ciutat un munt de propostes culturals, esportives, tradicionals i solidàries impulsades per l'Ajuntament i per les entitats de la ciutat.