Esteu aquí

Preinscripció per al programa de pràctiques remunerades adreçat a joves

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert fins al 30 d'agost la preinscripció per al programa de contracte en pràctiques remunerades per a joves inscrits a Garantia Juvenil. El programa, pendent d'aprovació per part del Servei d'Ocupació de Catalunya, està adreçat a joves sense feina i amb títol de cicle formatiu de grau mitjà, cicle formatiu de grau superior, grau universitari, màster, certificat de professionalitat o equivalents.

Els requisits per poder participar en el procés de selecció són tenir de 18 a 30 anys, tenir la formació finalitzada, estar empadronat a Sant Joan Despí, estar inscrit i ser beneficiari de garantia juvenil, estar apuntat com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya i no haver participat en anteriors edicions d'aquest programa.

El Programa de Garantia Juvenil vol donar una oportunitat als joves i ajudar-los a incorporar-se al mercat laboral un cop han finalitzat la seva formació reglada. La contractació dels joves seleccionats tindrà una durada de 6 mesos. El contracte de treball està cofinançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.

Si estàs interessat en participar en el procés de selecció, pots fer la preinscripció en aquest enllaç.

Per a més informació: Promodespí (c. John F. Kennedy, 8 - tel. 93 480 80 50 - correu: ymaring@sjdespi.net)