Esteu aquí

Teixint juntes, celebrem el Dia Internacional de les Dones

El sopar de dones es farà el 6 de març

27/02/2015 - Feminisme

Xerrades, contes, tallers, teatre, visites culturals, cinema o exposicions són només algunes de les activitats amb les quals reivindicarem el paper de la dona en la societat. A banda de l’acte central (que es farà el 10 de març a l’Auditori Miquel Martí i Pol) amb una mostra de tallers i la lectura del manifets del 8 de març, les entitats, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han preparat moltes propostes.

La cultura tindrà un pes molt específic amb la tercera edició del Lila Cabaret, una exhibició i mostra de teatre, música, comèdia i dansa interpretada per dones que presentarà Eva Cabezas, monologuista de la Paramount Comedy (7 de març); amb les lectures del poeta Miquel Martí i Pol (9 de març); els contes per la igualtat (14 de març) o la projecció de la pel·lícula En el tiempo de las mariposas (20 de març).

Teixim juntes: la vida, els drets, el món... és el lema del programa d’aquest any, i per aquest motiu moltes de les activitats introdueixen la paraula teixir per representar que juntes sumarem, crearem i arribarem més lluny. Amb aquesta premissa trobem activitats com 5 minuts de silenci. Teixim juntes contra la violència masclista (2 de març); Teixint complicitats amb el qual es construirà un mapa dels micromasclismes (13 de març) o Teixim juntes al carrer! (18 de març).

Per acabar també us recomanem que no deixeu passar l’oportunitat de compartir una bona estona al sopar de dones (6 de març). Encara hi ha entrades disponibles a l’Àrea de Serveis a la Persona i al Centre Cívic Les Planes. Podeu consultar totes les activitats dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones al programa que trobareu a la pàgina principal d'aquest web.