Esteu aquí

Dimecres es va celebrar el final de curs dels tallers de dones i de gent gran

Exhibició del taller de Country per a dones
Lliurament del premi de relats breus
Taller de balls de saló de la gent gran

09/06/2016 - Feminisme

Dimecres va tenir lloc la celebració del fi de curs dels tallers de gent gran i de dones, als auditoris Miquel Martí i Pol i Mercè Rodoreda respectivament.
En el marc de la cloenda dels tallers de dones es va fer l'acte de lliurament de premis de relats breus de dones.

La cloenda de curs dels tallers de gent gran posaven punt i final a aquest curs al que s'han desenvolupat un total de 20 tallers.
Va haver les actuacions de l'alumnat dels tallers de balls de saló i sevillanes i es van interpretar cançons per part de l'alumnat del curs d'anglès.
L’acte va estar dinamitzat per la companyia de teatre amateur TEMPS D’ACTUAR del Banc del Temps i voluntariat de la Gent Gran de Sant Joan Despí, amb els esquetxos preparats per a l’ocasió.
Es va tancar l'activitat amb una actuació de la Colla Sardanista de Sant Joan Despí.

Pel que fa al fi de curs de tallers de dones, van participar els quatre que s'han desenvolupat enguany. Van actuar a l'escenari els grups de teatre, country i sevillanes i balls de saló, i va haver una exposició de patchwork.

Eva Moreno i Olga Torres, guanyadores del premi de relats breus

En el marc de la cloenda dels tallers de dones, es va fer lliurament del XVI Premi de Relats Breus per a Dones al qual enguany han participat 14 autores, de les quals 10 son residents a Sant Joan Despí i 4 no residents.
El jurat va atorgar per unanimitat el premi al millor relat escrit per una dona no resident a la ciutat a Eva Moreno Bosch amb l'obra 'Estimada Iemma' i a Olga Torres Hostench, resident a Sant Joan Despí, per l'obra 'Cossos'.
Cadascun dels dos premis estava dotat amb 500 euros.