Esteu aquí

Un mercat de pagès dóna el tret de sortida a la Trobada Nacional dels Tres Tombs

Mercat de la pagesia

07/05/2015 - Cultura

Després de mesos de feina, Sant Joan Despí celebra les activitats de la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs amb l’obertura d’un mercat ambientat de pagès amb estands decorats amb roba típica de farcells dedicats a la venda de productes artesanals i del camp. Prop d’un cinquantena d’expositors s’ubicaran al cèntric passeig del Canal i durant el cap de setmana engrescaran a la ciutadania a gaudir d’aquesta Festa, la més important del calendari dels Tres Tombs.

La ciutadania podrà comprar, passejar, però també gaudir de tallers, demostracions, d’una granja d’animals, un carrussel antic.., El mercat restarà obert també dissabte 9 de maig de 10 a 15 i de 17 a 21 hores, i diumenge de 10 a 15 i de 17 a 20 h.

Dissabte es farà la descoberta d’una escultura en homenatge al món de la pagesia (12 h); una cercavila de cavalls i estendards (17 h); l’espectacle Cavalls de Menorca (17 h) i un espectacle hípic a càrrec de Santi Serra (18 h). Diumenge 10 de maig, després d’un esmorzar popular, a les 11.30 h, donarà inici la gran Rua de la XVIII Trobada Nacional que clourà la temporada d’aquest any de les festes dels Tres Tombs que s’han fet a diferents pobles de Catalunya.