Esteu aquí

L'arribada del Rei Joan Despitoltes dóna el tret de sortida al Carnaval de Sant Joan Despí

Joan Despitoltes, arribant a la plaça del Mercat
Gresca i ball per començar el carnaval

13/02/2015 - Cultura

En Joan Despitoltes, el rei Carnestoltes de Sant Joan Despí, ja ha arribat a la ciutat. Dijous 12 de febrer a la plaça del Mercat del barri de les Planes va ser rebut pels ciutadans i ciutadanes per començar a celebrar una de les dates més alegres del calendari, el Carnaval. A partir d'aleshores, les disfresses prenen protagonisme, espacialment a la gran rua de dissabte.

Un cop arribi a la ciutat el rei dels poca-soltes, els ciutadans i ciutadanes s'afanyaran per acabar les seves disfresses i lluir-les a la rua. Enguany s’hi han apuntat 17 comparses per participar en la gran rua que el dissabte 14 de febrer sortirà des de la rambla Josep Maria Jujol, una riuada de colors i alegria que acabarà al parc de la Fontsanta amb una gran festa i ball. La jornada no s’acabarà al parc perquè a la nit el poliesportiu del Mig serà escenari del ball i concurs de Carnaval.

A més, la gent gran i els joves han preparat les seves pròpies festes. El Casal de Joves El Bulevard ha preparat el Zumbarnaval (13 de febrer, a les 22.30 h) que recordarà la música i l'estètica dels 80. El Centre Civic de les Planes, el Foment Cultural i Artístic i el Casal de Can Maluquer, faran balls de difresses de la gent gran els dies 12, 13 i 18 respectivament. Els més petits tindran el seu propi espai a la Festa de Carnaval que es farà al poliesportiu del Mig el 15 de febrer.

El Carnaval es clourà el 18 de febrer amb la festa judici final a Sa Majestat Joan Despitoltes a la plaça de l’Ermita on no faltarà una sardinada popular.

Activitats més destacades del Carnaval

Dijous, 12 de febrer, a les 17.30 h, arribada de Joan Despitoltes, plaça del Mercat

Divendres, 13 de febrer, a les 22.30 h, Zumbarnaval 80's, Casal de Joves El Bulevard

Dissabte, 14 de febrer, a les 17 h, Rua de Carnaval, rambla Josep Maria Jujol

Dissabte, 14 de febrer, a les 23 hores, Gran Ball de Carnaval, poliesportiu del Mig

Dimecres, 18 de febrer, a les 17.30 h, Festa Judici Final a Joan Despitoltes

Consulteu tota la programació a l'agenda.