Esteu aquí

La ciutat s'aboca en la Diada d'Entitats i en diferents activitats esportives

La Diada d'Entitats va ser molt animada
La Nit de Degustació va ser un èxit de participació
La Travessa, 73 km entre Sant Joan Despí i Montserrat

05/10/2015 - Cultura

Milers de ciutadans i ciutadanes han participat aquest cap de setmana en les activitats de la Diada d'Entitats. Durant dues jornades, les 64 associacions que han participat han mostrat la seva feina a la rambla Josep Maria Jujol. Èxit també de participació a la Nit de Degustació que es va fer al mercat del barri Centre. En total es van vendre 2.947 tíquets. 
D'altra banda, la Travessa ciclista a Montserrat i la Cursa Entreponts va mobilitzar prop de 2.000 esportistes.

La Diada, un èxit de participació

La XII Diada d'Entitats, punt de trobada d'una bona part del món associatiu de la ciutat, es va cloure diumenge a la tarda amb un gran èxit de participació. Durant dos dies, grans i petits van passejar per la rambla Josep Maria Jujol per conèixer, a través d'estands i demostracions, què fan les entitats de la ciutat. Tallers infantils, espectacles de dansa i balls, un joc-gimcana per als més petits, un espai solidari... van ser alguns dels atractius d'aquesta activitat que se celebra a Sant Joan Despí cada dos anys.

Nit de Degustació al mercat del Centre

Coincidint amb la Diada d'Entitats, el dissabte –de vuit de la tarda a la mitjanit– el mercat del Centre va fer una Nit de Degustació que va omplir l'equipament i els espais exteriors de ciutadans i ciutadanes que no es van voler predre's aquesta cita. Degustació i beguda a dos euros, un bon reclam per obrir el mercat a altres activitats ciutadanes. En total es van vendre 2.947 tiquets que representa una recaptació de 5.894 euros.

1.051 ciclistes van coronar Montserrat a la Travessa

La XX Travessa Sant Joan Despí-Montserrat s’ha celebrat com sempre el primer diumenge del mes d’octubre. Es tracta d'una cursa no competitiva que passa per 12 municipis, des de Sant Joan Despí fins al monestir de Santa Cecília a Montserrat -73 km- en bona part per camins de muntanya.
Van prendre la sortida 1129 aficionats a la bicicleta i van arribar a meta 1051. El primer en arribar va ser Raül Castelló, qui va invertir 3 hores 24 min. i l’últim 8 hores 58 min.

Mohamed Agouzai, s'imposa a la prova reina de la Entreponts, de 10 km

Dissabte es va celebrar la segona edició de la Cursa Entreponts. Enguany, el Club Atletisme Despí ha volgut donar-li un caire més festiu i l’ha batejat com ‘Cursa Entreponts Fluor Run’.
Quant a resultats, Mohamed Agouzal va ser el primer classificat en la prova llarga, de 10 kilómetres, amb 34:08, un gran temps donades les condicions del circuit, molt enfangat. A la prova de 5 km. els guanyadors van ser David Moya en categoria masculina i Eva María Cañete en femenina.