Esteu aquí

Els tallers i cursos dels equipaments municipals s'adapten a les noves restriccions per contenir la COVID-19

20/10/2020 - Cultura

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha adaptat els cursos i tallers que s'organitzen als equipaments municipals a les noves restriccions decretades per la Generalitat per contenir els brots de la COVID-19, que comporten la suspensió temporal d'algunes activitats que ja s'havien posat en marxa.

 

Les noves restriccions establertes per la Generalitat, que han entrat en vigor aquest dimarts, determinen que als equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat. Queden exclosos de la suspensió els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d'intervenció social i personals permeses en la resolució, com menjadors de caràcter social, perruqueria o podologia.

 

Aquestes restriccions impliquen la suspensió temporal de les activitats per a adults que es realitzen als centres cívics Gaudí i Torreblanca i a l'Escola Municipal d'Art del Centre Jujol-Can Negre, així com les sessions de l'Aula Cultural de la Gent Gran i dels tallers de creixement personal del Servei d'Informació i Atenció a les Dones. Els tallers de la gent gran i els tallers de dones, que havien de començar aquesta setmana, postposen el seu inici. Al Centre de Gent Gran Cirerers es mantenen els serveis de perruqueria, podologia i menjar a domicili.

 

Per la seva banda, als centres cívics i a l'Escola Municipal d'Art es continuen desenvolupant les activitats d'educació en el lleure d'infants, així com les activitats juvenils a El Bulevard, casal de joves.

 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí va reprendre aquesta tardor l'oferta d'activitats als equipaments municipals, amb mesures de seguretat i un estricte protocol per evitar la propagació de la COVID-19. Mesures com ara l'ús obligatori de mascareta, l'habilitació de punts amb gel hidroalcohòlic, la limitació d'aforaments, l'ampliació d'espais i el manteniment de distàncies de seguretat. Ara, les noves restriccions decretades per la Generalitat impliquen la suspensió de gran part d'aquestes activitats, amb la previsió de reprendre-les quan s'aixequi la situació d'excepcionalitat.