Esteu aquí

Del 15 al 30 de novembre, inscripcions per participar en activitats de Nadal i Reis

14/11/2023 - Cultura

L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania de Sant Joan Despí a col·laborar en les activitats de Nadal i Reis. Si voleu participar en activitats com la recollida de cartes o la Cavalcada de Reis, heu de fer la inscripció del 15 al 30 de novembre als enllaços que trobareu en aquesta informació.

Infants per acompanyar els Reis a la cavalcada

L'Ajuntament cerca infants per acompanyar els Reis d'Orient a la cavalcada del 5 de gener. Poden participar a la carrossa els infants nascuts l'any 2012 i que estiguin empadronats a Sant Joan Despí. En cas que hi hagi més demanda que places a cobrir, es farà un sorteig el 12 de desembre de 2023 a les 18 hores a l'Àrea de Serveis a la Persona. 

Inscripció del 15 al 30 de novembre a Formulari Infants Cavalcada Reis 2024

Col·laboracions en les activitats de Reis

L'Ajuntament també busca persones voluntàries per col·laborar en les activitats al voltant de l'arribada dels Reis d'Orient. Es pot participar ajudant en la recollida de cartes dels dies 2, 3 i 4 de gener, o bé en la Cavalcada de Reis del 5 de gener acompanyant les carrosses de Ses Majestats com a responsables de la carrossa d'infants, o a peu durant el recorregut. 

Per participar-hi, cal tenir més de 18 anys (el dia de l'activitat) i estar empadronat/da a Sant Joan Despí.

S'ha de fer una única inscripció i l'organització informarà de la tasca a desenvolupar. La inscripció dona dret a participar en les reunions informatives i en el procès de selecció i formació (rebreu convocatòria posterior per correu electrònic). 

Inscripció del 15 al 30 de novembre a Formulari Col·laboracions activitats Reis 2024