Esteu aquí

Comença la nova temporada d'espectacles d'arts escèniques de Teatresdespí

30/09/2019 - Cultura

Aquesta setmana comença la programació de tardor de Teatresdespí, amb una dotzena de propostes de teatre, música, humor i cinema. Entre altres, passaran per Sant Joan Despí els muntatges 'Rey Lear' i 'La tendresa', la màgia de 'The Postman' o el concert de tribut a El Barrio.

El dissabte 5 d'octubre, estrenem temporada a l'Auditori Miquel Martí i Pol amb les Nits de Comèdia que ens porten el muntatge Humor de transmisión sexual, el primer espectacle d'stand-up comedy LGTBI+, amb Archie Bezos, Albert Boira i Sil de Castro. 

Pel que fa al teatre, les representacions tindran lloc al Teatre Mercè Rodoreda, amb els muntatges següents: Rey Lear (18 d'octubre), d’Atalaya Teatro, una impressionant lectura contemporània d’un dels clàssics de William Shakespeare; La tendresa (3 de novembre), de T de Teatre i Dagoll Dagom, la versió catalana de l'exitosa obra d’Alfredo Sanzol (Premi Nacional de Literatura Dramàtica i Premi Valle-Inclán de Teatre), una enginyosa comèdia romàntica que parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor; i El futur (23 de novembre), un muntatge del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) dirigit per Helena Tornero que ens proposa compartir el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. Tampoc faltarà a la cita amb el públic santjonenc el grup de teatre local Hocus Pocus, que representaran El apagón (30 de novembre), una de les grans comèdies del teatre anglès escrita per Peter Shaffer.

Per al públic infantil, aquesta tardor tindrem a Sant Joan Despí l'espectacle de màgia The Postman (20 d'octubre), a càrrec de Txema Màgic, i l'espectacle Hai, la pescadora de somnis (24 de novembre), a càrrec de la companyia Giramàgic, que fusiona la màgia i el teatre visual i d'objectes. A més, comptarem amb dos espectacles adreçats a nadons i primera infància: Una pometa, un pomer (6 d'octubre), a càrrec de la cia. de Paper; i El peix irisat (10 de novembre), a càrrec de Tanaka Teatre.

Pel que fa a la música, la Sala Bulevard serà l'escenari del concert de Tala & su banda (8 de novembre), que interpretaran el repertori principal d'El Barrio, el nom artístic del cantautor José Luis Figuereo.

Aquesta tardor, també tindrem cinema, amb La vida sense la Sara Amat (24 d'octubre), la gran sorpresa de la darrera edició del BCN Film Festival i òpera prima de Laura Jou.

Les entrades per a la programació d'espectacles de Teatresdespí es poden comprar a:
 
  • https://entrades.teatresdespi.cat
  • La taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimarts i divendres, de 10 a 14 h (durant el mes d'agost no hi haurà venda a taquilla)

Hi ha descomptes per a persones majors de 65 anys, titulars del carnet de discapacitat, aturats, menors de 35 anys, titulars del carnet de biblioteques i del carnet jove. Consulteu descomptes per a grups i abonaments.

 

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ DE LA TARDOR 2019 DE TEATRESDESPÍ