Esteu aquí

El barri de les Planes celebra aquest cap de setmana les festes del Carme

Imatge del festival d'entitats que es va fer l'any passat

14/07/2017 - Cultura

Un taller de cuina, animació i gelatada infantil, són les primeres activitats de les festes del Carme que aquesta tarda comencen al barri de les Planes. A nit, representants del Mercat Municipal de les Planes seran els encarregats de fer el pregó

Tres dies d'activitats per a tots els públics. Les Planes arrenca avui les festes de barri amb una tarda dedicada als petits i petites, i ja la nit, seran els representants del Mercat Municipal els que facin el pregó de les festes del Carme. Un festival d'entitats tancarà els actes del primer dia de festa. 
El matí del dissabte 15 iniciem la festa amb una cercavila (11 h); una mostra d'entitats i tómbola solidària, i un concurs de pastissos a la plaça Antonio Machado, i un mercat de segona mà al carrer John F. Kennedy. Aquest matí culinari es complementa amb una degustació de productes al mercat i una botifarrada popular a la plaça Antonio Machado. La nit de festa es clourà amb un sopar popular que omplirà la plaça del Mercat de veïns i veïnes disposats a compartir una estona a la fresca en aquestes festes tan tradicionals. La nit acabarà amb un ball amb disco mòbil amb Show Lince.

Diumenge serà el darrer dia de les festes de barri. Al matí, l'Associació de Comerciants Activa Despí farà una mostra a la plaça Antonio Machado mentre que al carrer John F. Kennedy els més petits tindran un munt d'activitats (d'11 a 13 h). I per sobreviure a aquesta calor a les 12 h es faran jocs d'aigua. La missa i ofrena flroal a la patrona de les festes, la verge del Carme serà a les 13 h i comptarà amb l'actuació del Coro Rociero Celeste del Semillero Azul. El punt final de les festes el posaran el grup La Bella Lola i les seves havanares (20 h) i la Colla de Diables de Sant Joan Despí.

Podeu consultar el programa de festes aquí:

http://sjdespi.net/wca/sites/default/files/programa_festes_carme_2017_digital.pdf

Festa 18 anys
A més de les festes del Carme, el dissabte 15 la gent jove que aquest any fa els 18 anys estan convidats a participar en una festa a les piscines recreatives Fontsanta (cal recollir invitació a l'Oficina Jove o el Casal de Joves). Allà celebraran l'arribada a la majoria d'edat amb música, màgia, tallers i moltes sorpreses més.  

L'agenda, al dia

Juny 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30