Esteu aquí

Sant Joan Despí prepara l'arribada dels Reis amb la Torre de la Creu engalanada i el Parc de les Il·lusions

24/12/2021 - Cultura

Sant Joan Despí ja es prepara per a l'arribada dels Reis Mags d'Orient, que portaran la seva màgia i il·lusió a tota la ciutat. Els dies previs a l'arribada de Ses Majestats podrem saludar l'Astròleg Sadurní des de l'exterior de la Torre de la Creu i visitar el Parc de les Il·lusions per tal de lliurar les cartes amb els nostres desitjos. Totes les activitats prèvies així com l'arribada dels Reis Mags i la Cavalcada estan condicionades a les mesures sanitàries vigents en cada moment.

L'Astròleg Sadurní, l'emissari de Ses Majestats a Sant Joan Despí, viu durant tot l'any a la Torre de la Creu, l'espai on pensa les seves idees plenes d'energia per preparar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquest any, la Torre de la Creu lluirà engalanada els dies 29 i 30 de desembre, de 18 a 20 hores. L'Astròleg Sadurní sortirà a saludar a tota la ciutadania i també podrem veure els seus ajudants i ajudantes i tot el tràfec que hi ha aquests dies a la casa.

I els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 20.30 h, tindrem el Parc de les Il·lusions a l'esplanada central del parc de la Fontsanta. Les i els patges reials i els seus ajudants i ajudantes seran al parc per recollir en mà les cartes amb els desitjos dels nens i nenes. Estaran en companyia de l'Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, explicarà als infants les noves aventures de la màgia de Ses Majestats. També hi haurà l'espai del carboner i moltes altres sorpreses.

Per visitar el Parc de les Il·lusions cal reservar cita prèvia al web citaprevia.sjdespi.cat. Com a novetat, aquest any s’incorpora una "hora relaxada" per a infants i persones adultes que vulguin participar-hi en unes condicions més relaxades, amb la música i la llum més suaus i en grups més reduïts. 

Per tal de facilitar l’arribada de les cartes als Reis Mags, l’Ajuntament també ha instal·lat 10 bústies reials distribuïdes per tots els barris de la ciutat.

Totes aquestes activitats serviran per preparar la desitjada arribada dels Reis Mags a Sant Joan Despí, que serà el 5 de gener en una Nit de Reis on està previst que les carrosses de la Cavalcada tornin al carrer de nou, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.