Esteu aquí

Comença la nova temporada de l'Aula Cultural de la Gent Gran

13/02/2017 - Cultura

Aquest dimecres 15 de febrer engega la nova temporada d’activitats de l’Aula Cultural de la Gent Gran. Fins a finals de maig, cada dimecres es farà una activitat diferent, amb gran varietat per a tots els gustos i oberts a tothom. Es faran diferents conferències sobre diversos temes d’interès, sempre a les 17 h a l’Àrea de Serveis a la Persona (excepte alguna activitat puntual), i també visites culturals al Palau de la Música o al Palau Nacional.

La primera activitat de la temporada és una conferència sobre el Canal de la Infanta, a càrrec de Joan Bonich, que tindrà lloc aquest mateix dimecres 15 (a les 17 h a l’Àrea) i permetrà descobrir la història d’aquesta canalització que abastia els camps de la Vall Baixa. Altres exemples de xerrades d’aquesta temporada són sobre el cinema d’Alfred Hitchcock, amb el professor de música i mitjans audiovisuals de la Universitat de Barcelona Josep Lluís Falcó, o sobre la decoració de la tomba de Tutankhamon, amb l’egiptòloga Maria Rosa Valldesogo. Però no totes les activitats de l’Aula Cultural són conferències; per la diada de Sant Jordi, per exemple,  es farà un taller de lectura al Pati del Diamant, al Centre Cultural Mercè Rodoreda.

L’Aula Cultural de la Gent Gran és un espai que pretén promoure la formació com quelcom a dur a terme durant tota la vida, no només durant un moment puntual. D’aquesta manera, per mitjà de conferències, activitats i visites guiades, ajuda la ciutadania a aprofundir en diferents temes d’interès socio-cultural. Podeu consultar la programació de la temporada a continuació.
 

Documents adjunts