Esteu aquí

La vacuna contra la COVID-19 comença a administrar-se a les residències Sophos i San Rafael

VACUNA COVID-19
VACUNA COVID-19
VACUNA COVID-19
VACUNA COVID-19

07/01/2021 - Coronavirus

Tal i com va anunciar el Departament de Salut de la Generalitat les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19 es destinarien als col·lectius més vulnerables, les persones que viuen i treballen a les residències. Així ha estat a Sant Joan Despí on aquesta tarda s’ha començat a administrar la primera de les dues dosis d’aquesta vacuna. Així, està prevista la vacunació de 81 residents i 59 treballadors a la residència Sophos, i de 18 residents i 11 treballadors a la residència San Rafael, en total 169 persones.

Cada persona rebrà dues dosis de la vacuna i s’ha començat a vacunar per les residències grans i verdes, que no tenen cap cas, i que estan distribuïdes per tot el país. Al cap de 21 dies, es tornarà a les residències per administrar la segona dosi. Les vacunes que s’estan administrant són del lot Pfizer/BioNTceh.

Segons ha anunciat la Generalitat, un cop s’acabi de vacunar al personal i usuaris de les residències, es procedirà a vacunar als professionals sanitaris i sociosanitaris i a les persones amb una dependència que necessiten grans mesures de suport.