Esteu aquí

Els poliesportius municipals amplien l'oferta d'entrenaments en directe a través d'Instagram

27/04/2020 - Coronavirus

A partir d'aquesta setmana, el canal d'Instagram @despiesportacasa amplia la seva graella d'activitats amb noves propostes d'entrenament en directe a càrrec dels tècnics i tècniques dels poliesportius municipals de Sant Joan Despí.

La graella d'activitats s'amplia tant pel que fa a l'oferta com als horaris de les activitats. A les sessions que ja es venien fent (TBC, GAC, Pilates, HIIT i Dance), se sumen de noves: spinning, ioga, body combat, intervàlic, body balance, abdominals, i també propostes per fer entrenament en família com són el Fit family i el Dance family (totes les tardes, de dilluns a dijous).

Les sessions d'entrenament en directe es realitzen de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda; i els dissabtes i diumenge, en horari de matí. La durada de les sessions oscil·la entre els 30 i els 60 minuts, impartides per una quinzena de tècnics dels poliesportius municipals. Les classes s’adapten al nivell de cada persona usuària, de forma que es proposen diferents nivells de dificultat en funció dels exercicis.

Les sessions es poden seguir en directe des de qualsevol dispositiu mòbil.a través del canal d’Instagram @despiesportacasa. Només cal fer clic a la foto de perfil del canal i començar a fer exercici. En cas de no poder seguir-les en directe, es pot fer activitat física més tard ja que les sessions estan disponibles durant 24 hores.

El programa DespíEsport a casa fomenta entre la ciutadania l’activitat física domèstica, tot evitant el sedentarisme durant el confinament provocat per la crisi sanitària de la COVID-19. Actualment, el canal d'Instagram compta amb més de 4.100 seguidors. 

NOVA GRAELLA D'ACTIVITATS DESPÍESPORT A CASA