Esteu aquí

Coronavirus (COVID-19): Els serveis d’ocupació i promoció econòmica ofereixen atenció telemàtica

14/04/2020 - Coronavirus

Durant la situació excepcional provocada per la crisi sanitària de la COVID-19, l’Ajuntament de Sant Joan Despí manté els seus serveis d’ocupació, gestió d’ofertes de treball i suport a autònoms, empreses i comerç mitjançant l’Oficina virtual de Promodespí, que ofereix atenció telemàtica.

Malgrat que les oficines de Promodespí estan tancades i que s’han suspès totes les activitats presencials, els serveis continuen actius de forma telemàtica. Qualsevol consulta o demanda s’ha de fer mitjançant el correu electrònic promocio@sjdespi.net.

Mitjançant l’Oficina virtual de Promodespí s’ofereix atenció i assessorament a les persones emprenedores i es gestiona el Punt d’Atenció a l’Emprenedor; s’atenen tràmits i consultes per a autònoms, empreses i comerç; i es realitza atenció i orientació a persones treballadores en situació d’atur o de recerca de feina. En funció de l’orientació requerida, es fan contactes telefònics o per videoconferència. Promodespí també fa un seguiment de les persones usuàries dels seus programes, com ara el Club de Feina.

Borsa de treball local

La borsa de treball local de Sant Joan Despí es manté activa i qualsevol persona que s’hi vulgui inscriure ho pot fer enviant la seva sol·licitud i el seu curriculum. Promodespí també gestiona les ofertes de treball d’aquelles empreses que necessiten incorporar personal, aquests dies molt especialment en serveis essencials relacionats amb la crisi sanitària per la COVID-19.

A banda, a la web promodespi.sjdespi.net podeu trobar informació actualitzada de les mesures econòmiques adoptades durant l’estat d’alarma per part de diferents administracions i que són d’interès per a autònoms, empreses i treballadors, com ara ajuts, prestacions, moratòries o línies de finançament.
També s’hi pot trobar informació actualitzada sobre les mesures socioeconòmiques que s’estan implantant per ajudar a superar aquesta crisi.
 
Formació online

D’altra banda, amb l’objectiu de mantenir la seva activitat formativa, Promodespí ha posat en marxa un primer curs online adreçat a comerços, empreses i persones emprenedores. La primera càpsula formativa ha estat un curs gratuït de posicionament del negoci a internet.
 
Oficina Municipal d’Informació al Consumidor

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament de Sant Joan Despí manté el seu servei de manera online. El canal de comunicació per a consultes, reclamacions o denúncies és el correu electrònic omic@sjdespi.net.