Esteu aquí

Coronavirus (COVID-19): Sant Joan Despí celebrarà Sant Jordi amb una setmana d’activitats ‘on line’ i participatives

18/04/2020 - Coronavirus

Sant Joan Despí celebrarà la diada de Sant Jordi amb diferents propostes per gaudir de la cultura des de casa tot donant suport als artistes i creadors. Amb el lema ‘Sant Jordi, a casa’, l’Ajuntament de Sant Joan Despí organitzarà una Setmana Cultural amb espectacles i tallers ‘on line’ que tindran el seu màxim exponent el 23 d’abril, dia de Sant Jordi. Paral·lelament, també es faran propostes participatives com ara l’enviament de roses virtuals, punts de llibre pintats per infants i recomanacions de llibres.
 
Malgrat que la situació de confinament ens farà viure un Sant Jordi diferent, l’Ajuntament de Sant Joan Despí vol mantenir ben viva la festa a la ciutat i que la ciutadania pugui gaudir plenament de la cultura i de l’amor.
 
D’aquesta manera, del 20 al 27 d’abril se celebrarà la Setmana Cultural de Sant Jordi, amb un munt d’activitats ‘on line’ que s’emetran a través del canal d'Instagram CulturaacasaSJD. La programació inclou espectacles familiars, contes, concerts, entrevistes, xerrades, màgia, exposicions virtuals, tallers, recitals... La Setmana Cultural tindrà com a punt central el dijous 23 d'abril, diada de Sant Jordi, amb una marató d'activitats durant tot el dia (d’11 a 20.30 hores).
 
La commemoració de Sant Jordi a la ciutat també conté diferents activitats que volen fomentar la participació de la ciutadania. Una d’elles és la creació d’una llibreria virtual amb els llibres recomanats per la gent de Sant Joan Despí. Per això, fem una crida perquè ens feu arribar vídeos on ens expliqueu quin llibre recomaneu i per quin motiu. Envieu els vostres vídeos a premsa@sjdespi.cat perquè tothom en pugui gaudir.

Aquest any, els infants també pintaran el seu punt de llibre, encara que no es pugui celebrar el tradicional concurs que organitzen les escoles i les biblioteques. Descarregueu el punt de llibre i, un cop pintat, envieu-ne una foto a premsa@sjdespi.cat perquè formi part de l’exposició virtual de punts de llibre de Sant Joan Despí. Si no podeu imprimir el document, podeu fer el punt de llibre en un foli o cartolina blanca amb les mides 7x22 cm.
 
Finalment, l’Ajuntament també convida a mantenir la tradició de regalar roses a les persones estimades mitjançant una rosa virtual que podeu descarregar en aquest enllaç. Un cop descarregada, escriviu una dedicatòria i envieu la rosa a qui estimeu.

MÉS INFORMACIÓ A WWW.SJDESPI.NET/SANT JORDI 2020