Esteu aquí

Coronavirus (COVID-19): Recomanacions de llibres de la ciutadania, punts de llibre per a infants i roses virtuals, propostes participatives per Sant Jordi

19/04/2020 - Coronavirus

Malgrat la situació de confinament provocada per la crisi sanitària de la COVID-19, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol que la diada de Sant Jordi sigui una jornada molt participativa. Així, a banda de la Setmana Cultural de Sant Jordi, l'Ajuntament ha posat en marxa un conjunt d'activitats que volen fomentar la participació de la ciutadania perquè tothom celebri la gran festa de la cultura i de l'amor des de casa. 

Col·labora recomanant-nos un llibre

D'una banda, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, necessitem la col·laboració de la ciutadania per crear una llibreria virtual amb els llibres recomanats per la gent de Sant Joan Despí. Per això, us convidem a fer-nos arribar vídeos on ens expliqueu quin llibre recomaneu i per quin motiu. Ens podeu recomanar llibres de tota mena de gèneres! Penseu en aquell llibre que porta amb vosaltres tota la vida i que sempre aconselleu, o en aquell llibre que podria encantar a molta gent... Envieu els vídeos amb les vostres recomanacions a premsa@sjdespi.cat perquè tothom en pugui gaudir.

Punts de llibre infantils

Aquest any, els infants de Sant Joan Despí també pintaran el seu punt de llibre, encara que no es pugui celebrar el tradicional concurs que organitzen les escoles i les biblioteques. Descarregueu el punt de llibre i, un cop pintat, envieu-ne una foto a premsa@sjdespi.cat perquè formi part de l’exposició virtual de punts de llibre de Sant Joan Despí. Si no podeu imprimir el document, podeu fer el punt de llibre en un foli o cartolina blanca amb les mides 7x22 cm.

Enviament de roses virtuals

El 23 d'abril mantindrem ben viva la tradició de regalar roses a les persones estimades mitjançant la rosa virtual de Sant Joan Despí, una rosa de trencadís que podeu descarregar en diferents colors de fons en aquest enllaç. Un cop descarregat l'arxiu, escriviu una dedicatòria i envieu la rosa a qui estimeu.

MÉS INFORMACIÓ A WWW.SJDESPI.NET/SANT JORDI 2020