Esteu aquí

Continuen les activitats 'on line' de la Setmana Cultural de Sant Jordi

24/04/2020 - Coronavirus

Fins al diumenge 27 d'abril, Sant Joan Despí celebra la Setmana Cultural de Sant Jordi, amb prop d'una trentena d'activitats 'on line' que serviran per donar suport als artistes i creadors locals. La programació inclou espectacles familiars, contes, concerts, entrevistes, xerrades, recomanacions literàries, màgia, tallers, recitals, etc. per poder gaudir de la cultura des de casa a través del canal d'Instagram 'CulturaaCasaSJD'. 

El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, ha estat el dia més intens, amb una marató d'activitats des de les 11 del matí fins a les 20.30 hores, amb un gran protagonisme dels escriptors i escriptores locals.

La Setmana Cultural continua aquest divendres amb màgia, recomanacions de cinema i literatura i el concert de Bárbara Sweet. Dissabte 25 tindrem un taller de música infantil, el concert infantil 'Cantem i ballem' i l'actuació de la monologuista Valeria Ros, que ens farà un tastet del seu divertit espectacle Sin filtro. I les activitats acabaran diumenge amb un vermut misical amb la cantant Maria Martí.

Consulteu totes les activitats a www.sjdespi.net/agenda