Esteu aquí

Tasta la ruta més modernista als restaurants de Sant Joan Despí

23/10/2018 - Ciutat Modernista

Fins a l'11 de novembre, Sant Joan Despí celebra les primeres Jornades Gastronòmiques. Set restaurants de la ciutat i sis de la resta del Baix Llobregat i de Barcelona participen en aquest esdeveniment amb menús inspirats en l'art de Josep Maria Jujol, en commemoració de l'Any Jujol140.

Les Jornades Gastronòmiques donen a conèixer la riquesa de la gastronomia local i la qualitat dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. La iniciativa està impulsada per l'Ajuntament de Sant Joan Despí i per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

L’originalitat de Jujol fa un salt a la taula de la mà de diferents restauradors que ofereixen menús degustació fets amb productes del Parc Agrari on les referències a Jujol i al modernisme són constants. A més, els restaurants que s’han afegit a les jornades serveixen les postres dels menús especial Jujol en un platet guarnit amb la imatge de l’Any Jujol140.

Podeu tastar els menús Jujol en els següents restaurants de Sant Joan Despí:
 
  • Ca l'Adan (c. Baltasar d'Espanya, 2 - Tel. 93 477 80 42)
  • Can Nanclares (av. Barcelona, 52 - Tel. 93 140 68 44)
  • El Rancho (c. Galícia, 13 - Tel. 93 023 09 49)
  • Follia (c. Creu d'en Muntaner, 17 - Tel. 93 477 10 50)
  • Can Pau Torrents (c. Creu d'en Muntaner, 5-7 - Tel. 93 373 10 43)
  • Menjateca (c. Major, 69 - Tel. 93 639 41 36)
  • Niu d'Or (c. Baltasar d'Espanya, 40 - Tel. 93 373 30 01)
I també a Ona Nuit del Prat, Anhel de Gavà, L'Àpat de Molins de Rei, El Pou de la Beleta de Sant Boi de Llobregat, El Brot de l'Hospitalet i Gresca de Barcelona.

El xef del restaurant Gresca de Barcelona, Rafa Peña, de Sant Joan Despí, és el padrí de les Jornades Gastronòmiques.

Més informació a la Guia de les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí