Esteu aquí

Vols ser voluntari del Open House d'enguany?

La Torre de la Creu va ser l'edifici més visitat l'any passat
Can Negre va poder ser visitada en profunditat
Can Po Cardona, no gaire coneguda, va despertat expectació

25/07/2016 - Ciutat Modernista

Sant Joan Despí tornarà a participar a l'Open House BCN, després del rotund éxit de l'edició de l'any passat en què, com a ciutat convidada, van participar 4.605 persones en les diferents visites programades a la ciutat.
Per un esdeveniment d'aquesta magnitud, es requereix la participació de moltes persones voluntàries. En aquest aspecte, l'anterior edició també va ser un éxit ja que es van presentar 65 persones. Enguany es fa de nou una crida a la col·laboració.

Sant Joan Despí es torna a sumar aquest any al festival d’arquitectura 48H Open House, que durant els dies 22 i 23 d’octubre obrirà espais de gran valor arquitectònic perquè puguin ser visitats per la ciutadania. Can Negre, la Torre Jujol, Can Po Cardona, la Torre de l’Aigua, la Ciutat Esportiva del Barça... es podran visitar aquests dies en una cita que es fa de manera simultània a Barcelona. Però perquè tot surti bé, es necessiten voluntaris per realitzar diferents tasques.

Si hi vols participar, pots apuntar-te al web www.48hopenhousebarcelona.org a partir de l’1 de setembre o bé, si vols més informació, enviar un mail al correu openhouse@sjdespi.net, o al Centre Jujol-Can Negre.

Documents adjunts