Esteu aquí

Can Negre acull la presentació de la campanya de promoció turística 'De Ruta amb el TRAM'

31/10/2018 - Alcalde

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM han presentat aquest dimecres 31 d'octubre al Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí la campanya 'De Ruta amb el Tram 2018-2019', una iniciativa de promoció turística que ens convida a conèixer el patrimoni cultural de Sant Joan Despí i dels municipis de l'entorn tot movent-nos amb el tramvia i gaudint de promocions i descomptes en diferents centres culturals, museus, palaus, rutes i restaurants.

La campanya 'De Ruta amb el Tram', que arrenca aquest mes de novembre, ofereix descomptes que es poden descarregar al web rutadeltram.cat. A Sant Joan Despí, la campanya permet gaudir d'un 2x1 en les visites guiades de l’Itinerari Modernista Jujol (darrer diumenge de cada mes) i d’un descompte del 10% en l’entrada al Centre Jujol-Can Negre. A la nostra ciutat també podrem obtenir descomptes d’un 15% en dos restaurants, Bokado i L’Oucomballa.

En l'acte celebrat aquest dimecres, el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez; el president de TRAM, Felip Puig; el director general de TRAM, Humberto López; l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; la regidora de Comerç i Turisme de Sant Feliu de Llobregat, Margarita Llongueras, i la tinenta d'alcalde de Serveis Generals de Sant Just Desvern, Gina Pol, han signat una col·laboració per seguir impulsant la campanya de promoció turística 'De Ruta amb el Tram'.

Durant l'acte, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que es tracta d'una iniciativa que "posa en valor el patrimoni material i immaterial dels nostres municipis i convida a fer-ho amb un desplaçament confortable, ràpid i segur com el tramvia".