Esteu aquí

L'Ajuntament recomana extremar la precaució davant la previsió de fort vent

Ante cualquier problema llame a la Policía Local

29/01/2015 - Ajuntament

L'Ajuntament demana a la ciutadania que extremi la prudència davant la previsió del fort vent que afectarà a tot el territori català en les properes hores i fins demà divendres al migdia. Com a mesura preventiva l'Ajuntament ha suspès les activitats a l'aire lliure i s'ha informat a les escoles i altres col·lectius, com gent gran, de mesures preventives per evitar incidents. Es demana a la ciutadania que truqui a la Policia Local (93 480 60 10) en cas d'incidents.

Protecció Civil ha activat la fase d'ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per forts vents que tindran especial virulència aquest vespre i nit podent superar els 90 km/h. Davant aquesta situació s'ha decidit suspendre les activitats a l'aire lliure fins demà divendres al migdia.

Us recomanem:

-Extremar la prudència en la mobilitat tant en vehicle com a peu.

-Evitar activitats a l'aire lliure.

-Recollir o lligar de forma segura tendals i retirar elements inestables situats a l'exterior de les terrasses o similars, ja que poden precipitar-se i provocar un accident.

-Evitar situar-se a prop d'elements que puguin caure (murs, arbres, tancaments, bastides que es moguin, senyals, mobiliari urbà en alçada o altres similars).