Esteu aquí

Sant Joan Despí, de dol per les víctimes de l'accident aeri

Veïns i veïnes mostren el dol de la ciutat
Concentració dels treballadors de Bayer
Banderes de l'Ajuntament, a mig pal en senyal de dol

24/03/2015 - Ajuntament

Els veïns i veïnes de Sant Joan Despí han mostrat aquest matí el condol i el suport de la ciutat a les víctimes de l'accident aeri d'ahir dimarts als Alps. Desenes de persones, entre les quals hi havia membres de la comunitat educativa del municipi i treballadors municipals, s'han concentrat a la una del migdia davant les portes de l'Ajuntament i han guardat dos minuts de silenci en memòria de les persones que han perdut la vida al tràgic accident.

A l'avió sinistrat de Germanwings amb destinació Düsseldorf viatjaven un treballador de Bayer i una professora de l'escola pública de primària Joan Perich i Valls de Sant Joan Despí, veïna de la ciutat i esposa també d'un empleat de la multinacional farmacèutica amb seu al nostre municipi. En total, a l'aeronau estavellada als Alps de l’Alta Provença (sud de França) viatjaven 150 persones, 45 d’elles amb cognoms espanyols.

L'alcalde ha tingut paraules de suport per als familiars, amics i companys de les víctimes i també, conjuntament amb altres regidors del municipi, ha participat al minut de silenci que han fet els treballados de Bayer davant les oficines que l'empresa té a Sant Joan Despí. Antoni Poveda ha volgut d'aquesta manera traslladar el suport de la ciutat a la plantilla de Bayer. D'igual manera, s'ha posat a disposició de la comunitat educativa del municipi, especialment de l'escola Joan Perich i Valls.

L'Ajuntament s'ha sumat igualment als tres dies dol decretats per aquest dramàtic accident, ha suspès tots els actes oficials i, des d'ahir, les banderes de la casa consistorial onegen a mig pal.

Informació als familiars

Es pot demanar informació a la companyia afectada, Germanwings (900 888 890), a l’aeroport del Prat (902 404 704) i al 012. Des d’Alemanya trucant al 0800 11 33 55 77. De forma presencial al mateix aeroport, concretament a l’oficina de Swiss Port, companyia que gestiona diverses operadores, entre elles Germanwings.